Què portar i com arribar?

Una llista de coses per portar a la trobada, més indicacions per com arribar als dos espais — la Guia i la Ruda — caminant des de l’estació de Renfe de Manresa, on també és fàcil aparcar.

Què portar?

Begudes per compartir
Verdura i fruita per cuinar
Sac de dormir
Llanterna
Bolígraf
Plat de sopar per compartir si vens divendres
Regal (muntem una taula de regals per compartir les coses produïdes per tots els projectes; si el teu projecte no produeix res tangible, pots portar més menjar per compartir)

Com arribar?

Les activitats de dissabte matí (fins a les 14h) es faran a la Guia. Totes les altres activitats es faran a l’Ateneu Anarquista la Ruda.

N’hi ha dos pàrquings gratis a l’estació de Renfe, el d’asfalt, just al costat de l’estació, i el pàrquing de terra, a uns 50 metres cap l’oest.

A la Guia (només dissabte matí)
Sortint de la Renfe, es gira a la dreta per l’antiga carretera. A la primera bifurcació, just desprès del pàrquing asfaltat, pujar a la dreta, creuar el pont sobre les vies, girar a la dreta i just desprès a l’esquerra per pujar fins el barri de la Guia.
Nosaltres estarem a la pista de bàsquet—just darrere del pàrquing—i a l’Escoleta, el local social just darrere la capella.

A la Ruda
c/ Verge de l’Alba 12
Sortint de la Renfe, gira a l’esquerra i immediatament a la dreta per creuar el pont. Seguir en línea recta, pujant les escales i caminant pel carrer Alfons XII fins la Plana de l’Om.
Gira a la dreta pel carrer Sant Miquel, camina fins la Pl. Major.
Gira a l’esquerra pel carrer Sobrerroca. Seguir recta (el carrer canvia de noms, p.e. c/ Hospital)
fins una plaça triangular, Pl. Cots.
Gira a l’esquerra pel carrer Verge de l’Alba. L’Ateneu està a la ma esquerra.